Τα πρόβληματα στην Σαλαμίνα

"Τα δρομολόγια των φερυμποτ είναι ανά 15 λεπτά.(τουλάχιστον έτσι μας λένε χωρίς ποτέ να το δούμε αυτό κάπου τοιχοκολλημένο)...
Στης 21.7.10, στις 1815, όταν αναχώρησε το δρομολόγιο, ανέλαβε το ΑΓΙΟΣ ΛΑΥΡΕΝΤΙΟΣ να εκτελέσει το δρομολόγιο των 1830. Στις 1840 μετά από διαμαρτυρίες των επιβατών και αφού γέμισε το πλοίο, αναχώρησε για Σαλαμίνα.("Ολα αυτά για να μειώσουν τα δρομολόγια για να βγάλουν πιο πολλά χρήματα από την χρυσοφόρα διαδρομή από και πρός Σαλαμίνα.") Το κέρδος τους είναι ότι το δρομολόγιο των 1845 δεν θα εκτελείτο και το επόμενο θα απέπλεε στις 1900. Τηλεφώνησα από το κινητό μου στο Λ/Χ Σαλαμίνας για...να το καταγγείλω και μου είπαν ότι θα έπρεπε να το καταγγείλω στο Λ/Χ Περάματος.
Το Πέραμα μόλις τους τηλεφώνησα είχαν έτοιμη την απάντηση "Ξέρετε υπήρχε έκτακτο περιστατικό με ασθενοφόρο από την Σαλαμίνα και γι' αυτό δεν έγινε το δρομολόγιο. Από το επόμενο θα γίνονται κανονικά". ' Οταν τού απέδειξα ότι αυτό δεν είναι αλήθεια μου είπαν με προκλητικό τόνο "ελάτε να κάνετε μήνυση".
Αυτό είναι ένα μικρό δείγμα του τι συμβαίνει.ποσο κυρίως ποτέ δεν φευγουν στην ωρα τους και ποτε δεν φτανουν στην ωρα τους... Υπάρχουν και πιο σοβαρά θέματα όπως η ασφάλεια των επιβατών. Τα αυτοκίνητα παρκάρουν τόσο κοντά, που μερικές φορές κλείνουν οι καθρέπτες για να περάσουν και όλοι οι επιβάτες είναι μέσα. Φανταστείτε τι θα συμβεί αν από βραχυκύκλωμα ένα αυτοκίνητο πιάσει φωτια... και κυρίως δεν εχουν κυλιόμενες σκάλες για να εξυπηρετήσουν τους τους μεγαλους ανθρωπους.... και ο τρόπος που μιλανε αυτη η ανθρωποι σε εμας λες και ειμαστε σ! κυλια. κατι πρεπει να γινει επιτελους τα εισητηρια τουσ ειναι πολυ ακριβα και παντα κανουν λαθοσ στα ρεστα....μεχρι που θα παει αυτο επιτελους....αφου εμεις δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα ας τους βγαλουμε στην TV και στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ....ποιος ξερει ισως αυτη εκει στο λιμεναρχείο δεν εχουν δουλεια....και το διαβάσουν να δουν οτι ο κόσμος εχει κουραστει με ολο αυτο




http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/08/ferry-boat.html



Επίσης θα ήθελα να επισημάνω την άσχημη συμπεριφορά κάποιων ταξιτζίδων(όχι όλων,κάποιοι συμπεριφέρονται πολύ καλά) όταν έχασα μία τσάντα και έψαχνα να την βρω η συμπεριφορά τους ήταν πάρα πολύ άσχημη. Δεν τους ένοιαζε και η απαντήσεις τους ήταν, "τι με νοιάζει εμένα;" "ασε με ρε φίλε έχουμε και δουλειές..(ενώ έπαιζε τάβλι στην πιάτσα)" "που θες να ξέρω εγω τι έγινε;"

Πιστεύω είναι σημαντικό να αναδειχθούν παρόμοια θέματα για να βελτιωθεί αυτή η κατάσταση στην Σαλαμίνα και οι αρμόδιοι φορείς επιτέλους να κανουν σωστά την δουλειά τους.
Σας ευχαριστώ και θα ήθελα να δω κάποια ανάρτηση τέτοιου θέματος στο blog σας.

από Γ.Κ