Οι "νεοφερμένοι" γλυκάθηκαν...και επέστρεψαν

 Έξι μήνες περίπου μετά τα γνωστά γεγονότα του Μαΐου που έλαβαν χώρα στο πορθμείο Παλούκια-Πέραμα με πρωταγωνιστές τις δύο κοινοπραξίες του νησιού και το Υπουργείο Ναυτιλίας έγινε αυτό που είχαμε προβλέψει.
Στην ανάρτηση μας με τίτλο "Σενάρια για 3η κοινοπραξία φέρρυ μπόουτ;" 22/5/2013 γράφαμε ότι " Οι νεοφερμένοι γλυκάθηκαν από τα έσοδα της γραμμής και αφού κατάφεραν και μπήκαν(χρόνια προσπαθούσαν αλλά η κερκόπορτα ήταν καλά κλειδωμένη, τώρα που άνοιξε...), δύσκολα θα την εγκαταλείψουν..."
Έτσι πριν λίγες μέρες το φέρρυ "Πρωτοπόρος" TSOKOS LINES επέστρεψε και μπήκε στη γραμμή με δικά του εκδοτήρια εισιτηρίων (αυτό δείχνει ότι ήρθε για να μείνει). Ο χρόνος θα δείξει αν θα ακολουθήσουν και άλλα φέρρυ.

Όσον αφορά τις τιμές των εισιτηρίων και τις ελπίδες που είχαμε όλοι ότι ο ανταγωνισμός θα μείωνε τις τιμές μάλλον ήταν "όνειρο καλοκαιρινής νυχτός". Οι τιμές είναι ακριβώς το ίδιο με τις άλλες δύο κοινοπραξίες.

Υ.Γ. : Το μόνο θετικό (ακόμα) είναι ότι οι τουαλέτες τους είναι καθαρές, έχουν χαρτί και σαπούνι και απευθύνονται σε ανθρώπους και όχι σε ζώα όπως οι τουαλέτες των περισσότερων φέρρυ των δύο ντόπιων κοινοπραξιών.