Μεγάλη ένταση στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο

Η ένταση προκλήθηκε όταν ο κ.  Γ. Τσαβαρής υποστήριξε μαζί με τον κ. Βλάχο την πρόταση της κ. Γκαβογιάννη ώστε  να συζητηθεί προ ημερησίας διατάξεως το πρόβλημα της αύξησης των Δημοτικών Τελών. Η πρόταση πέρασε και κατά την διάρκεια της συζήτησης οι τόνοι ανέβηκαν επικίνδυνα ιδιαίτερα όταν ο κ. Τσαβαρής ανέγνωσε δηλώσεις "μνημονιακού" δημάρχου που μιλούσε για σκληρά μέτρα, μηδενικές προσλήψεις, απολύσεις και μετατάξεις προσωπικού. 
Έκπληξη προκλήθηκε όταν ο κ. Τσαβαρής αποκάλυψε ότι οι δηλώσεις αυτές είχαν γίνει από την κ. Νάννου στην εφημερίδα "Νίκη Αδέσμευτη Πολιτική Εφημερίδα"(στη φώτο το φύλλο της εφημερίδας όπως εμφανίζεται στο facebook).  
Η φερόμενη συνέντευξη είχε δημοσιευτεί στο φύλλο της συγκεκριμένης εφημερίδας στις 15 Νοεμβρίου στο κ. Κ. Βλουτή τηλεφωνικώς.

Από εκείνη  την στιγμή η ένταση κορυφώθηκε  αφού  στην αίθουσα υπήρχαν αρκετοί δημότες που διαμαρτύρονταν για τις αυξήσεις των ΔΤ, δημοσιογράφοι κ.α.  Λεκτική αντιπαράθεση υπήρξε και μεταξύ του κ. Τσαβαρή και του συζύγου της νυν δημάρχου  και όταν έξω από τον χώρο του Δημοτικού Συμβουλίου έκανε την εμφάνιση της η αστυνομία  οι παρατάξεις του κ . Τσαβαρή και του κ. Βλάχου αποχώρησαν.
Η συνεδρίαση συνεχίστηκε με τα υπόλοιπα θέματα  παρόλα αυτά  όμως το θέμα των ΔΤ φαίνεται θα έχει συνέχεια.