Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2016

8 Χρόνια Salamina-Press
ευχαριστούμε το διαχειριστή του blog Αιγιαλός για τη δημιουργία της αφίσας

5 σχόλια:

 1. Ανώνυμος14/3/16 12:46

  Χρόνια πολλά!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ14/3/16 20:28

  Πολλές ευχές για καλη υγεία, μακροημέρευση και πολλές επιτυχίες στους στόχους και τις επιδιώξεις σας.
  Η σημερινή ημέρα, είναι μία ευκαιρία για να τονίσουμε την πολύτιμη συμβολή σας στην πληροφόρηση, στην ενημέρωση, στην έκφραση και το Δημοκρατικό διάλογο.
  Την αναντικατάστατη συμβολή σας, στο Πνευματικό, Πολιτιστικό, Περιβαλλοντικό, Κοινωνικό και Πολιτικό γίγνεσθαι της Σαλαμίνας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Καλησπέρα,με πολλές ευχές για εξέλιξη, με την έννοια της βελτίωσης, για ένα από τα λίγα εναπομείναντα σημεία που μπορεί να συναντηθούν, η γνώμη και η θέση του καθενός μας. Ας μην ξεχνάμε, πως ακόμη και με την αντίθετη από τη δική μας άποψη, ή γνώμη καλύτερα, μπορεί να ανοίξει το μονοπάτι πρώτα, και ο δρόμος αργότερα της ΚΟΙΝΗΣ γνώμης, κάτι που τείνει να περάσει στη σφαίρα του εξωπραγματικού, πλέον. Βασική προυπόθεση είναι να περιοριστεί ο άκρατος εγωϊσμός και η αντιπαράθεση, σαν αποτέλεσμα. Μπορεί να θυμηθούμε, πώς είναι να συνυπάρχουμε, με τη διαφορετικότητά μας, σ υ ν θ ε τ ι κ ά , ΟΧΙ α ν τ α γ ω ν ι σ τ ι κ ά . Στην πρώτη περίπτωση, διευρύνεται ο ορίζοντας, πλουτίζει και ενισχύεται η θέση μας. Στη δεύτερη, βιώνουμε τις επιπτώσεις, σήμερα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή σας και τη στήριξη σας όλα αυτά τα χρόνια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Tο salamina.press δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράφουμε τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.