ΣΟΚ: Στη Σαλαμίνα κρέμασαν την έγκυο σκυλίτσα…

Η έγκυος σκυλίτσα, που βλέπετε, βρέθηκε σήμερα νεκρή από απαγχονισμό στην άκρη του δρόμου στη Λεωφόρου Αιαντείου στη Σαλαμίνα κοντά στον Σύλλογο Σκυτάλη.
Την εντόπισε μια φιλόζωη της περιοχής, η οποία πριν από τέσσερις μέρες ξεκρέμασε στην περιοχή Κανάκια ένα απαγχονισμένο Χάσκυ! Προφανώς εκείνος, που την έπνιξε, την έσυρε στην άκρη του δρόμου για να τη μαζέψει το απορριμματοφόρο.


Η Ζωοφιλική Ομάδα Εθελοντών Σαλαμίνας κατέθεσε χθες μήνυση κατά παντός υπευθύνου και κάνει έκκληση σ’ εκείνους, που γνωρίζουν, να σπάσουν τη σιωπή τους και να επικοινωνήσουν μαζί τους ή με την Αστυνομία.

Αυτά τα ανθρωπόμορφα τέρατα, ζουν, αναπνέουν, εργάζονται, έχουν οικογένειες, προφανώς παιδιά, είναι συνηθισμένοι «πολίτες» αλλά είναι κυρίως κανονικοί εγκληματίες.

Ένας «άνθρωπος» που κρεμάει ένα ζώο, το οποίο κυοφορεί για να το εξοντώσει, ώστε να μη γεννηθούν τα κουτάβια του, διαπράττει ένα φριχτό έγκλημα. Και φέρει τεράστια ευθύνη, που δεν φρόντισε να στειρώσει το ζώο και το εκδικήθηκε βασανίζοντας το αλύπητα.

Τα γυρισμένα μάτια της σκυλίτσας, τα τεντωμένα πόδια της αποδεικνύουν το βασανιστήριο, που υπέστη, πόσο πάλεψε για τη ζωή της. Τι σόι άνθρωποι είμαστε;

Που είναι ο σπουδαίος πολιτισμός μας; Τι έφταιξαν τα ζώα και πληρώνουν τα ψυχολογικά μας προβλήματα; Μπορείτε, να φανταστείτε, τι μπορεί, να πάθει το παιδί σας, αν ενοχλήσει για κάποιο λόγο τον δράστη;

Αν έχετε πληροφορίες σχετικά με τον δράστη μπορείτε, να επικοινωνήσετε με την Ζ.Ο.Ε.Σ. στα τηλέφωνα: 6938209651, 6947430023 ή στο email:zoofiliki.salaminas@gmail.com

zoosos.gr