Πρώτη ήττα για τον Αίαντα Σαλαμίνας

Από την μέχρι χθες ισόβαθμη με εκείνον ομάδα της ΑΕ Νίκαια δέχτηκε χθες ο Αίαντας Σαλαμίνας την πρώτη του ήττα.
Σε ένα παιχνίδι που η νίκη ήταν μονόδρομος η ομάδα μας το πάλεψε αλλά δεν το κατάφερε και δέχτηκε 2 γκολ απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα που εκμεταλλεύτηκε την στήριξη του κόσμου στην έδρα της.
-->



Αίτια της πρώτης ήττας:
Εδώ είναι που πρέπει να θυμίσουμε κάποια πράγματα στου φιλάθλους του Αίαντα  τα οποία μετά από μία ήττα ίσως δεν τα σκεφτούν. Ένα από αυτά είναι πως είναι πολύ δύσκολο να στήσεις από το 0μηδέν μία εντελώς νέα ομάδα από την αρχή όπως έγινε φέτος. 
Έπειτα ξέρεις από την πρώτη στιγμή πως έχεις το -6 οπότε πρέπει να είσαι προετοιμασμένος πως μπορεί να μην καταφέρεις τους στόχους σου. Ακόμη, διαλέγεις σε αυτό το σημείο ποιοι είναι οι στόχοι σου και λέγοντας αυτό εννοούμε πως μία νέα ομάδα που δεν έχει ακόμα δέσει μεταξύ της(μέχρι πριν ένα μήνα πραγματοποιούσε μεταγραφές) είναι τρομερά δύσκολο και θα τολμούσα να πω επιπόλαιο να κυνηγήσει και την άνοδο στο πρωτάθλημα αλλά και τον θεσμό του κυπέλλου. Γιατί; Διότι η κούραση κάποια στιγμή θα φανεί και τότε η ήττα θα έρθει όπως και ήρθε.

Ο κόσμος του Αίαντα:
Πραγματικά είναι πολύ όμορφο να βλέπεις την στήριξη του κόσμου να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο προς την ομάδα. Θα έλεγα πως θυμίζει τις παλιές καλές εποχές. Οι φίλαθλοι της ομάδας από την πρώτη στιγμή ήταν και είναι στο πλευρό του συλλόγου και αυτό πρέπει να συνεχιστεί ειδικά όταν χάνεις. Εκεί φαίνεται η πραγματική αγάπη του κόσμου.

Εν κατακλείδι:
Η ομάδα είναι σε πολύ καλό δρόμο. Η άνοδος είναι εφικτή μιας και ακόμα είμαστε στον πρώτο γύρο οπότε θα ήταν χαζό κάποιος/οι να απογοητεύονται από μία ΕΚΤΟΣ το τονίζω ΕΚΤΟΣ έδρας ήττα. Καμία ομάδα δεν μπορεί να είναι για πάντα αήττητη. Αυτό ισχύει και για τους αντιπάλους λοιπόν. Συνοψίζοντας, ο κόσμος της ομάδας δίπλα της, προπονητικό τιμ και παίκτες κάτω το κεφάλι και σκληρή δουλειά και συνεχίζουμε προς τον μεγαλύτερο για πολλούς στόχο…. Να κάνουμε τον Αίαντα μεγάλη ομάδα όπως ήταν.

πηγή: anatropessport.blogspot.gr