Φουρίκης: ''Να αφιερώσουμε την νίκη στον Βαγγέλη Γκάγκαλη''

Επαγγελματική νίκη πήρε ο Αίαντας Σαλαμίνας στο Μοσχάτο. επικρατώντας 1-0 της Καστέλλας, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας.

-->


Οι Σαλαμίνιοι παραμένουν στο -2 απο την 2η Θύελλα Μοσχάτου.

Σκόρερ του νικητήριου γκολ ήταν ο Χανιώτης στο 5ο μόλις λεπτό.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί, οτι ο τερματοφύλακας των κυανόλευκων Μάνος Βασιλειάδης, χτύπησε σε μια φάση που πήγα να πιάσει με δεύτερη προσπάθεια τη μπάλα στο 82ο λεπτό, με τον επιθετικό να πέφτει καταλάθος με το γόνατό του πάνω στη πρόσωπο του με αποτέλεσμα να γίνει αλλαγή.

Ο προπονητής κ.Στάθης Φουρίκης, κράτησε τους 3 βαθμούς της νίκης, με τον μεγάλο στόχο της ανόδου στην Α' Πειραιά, εβδομάδα με εβδομάδα να πλησιάζει:


''Κάθε παιχνίδι που παίζουμε μας φέρνει πιο κοντά στον στόχο μας.

Συγχαρητήρια σ όλη την ομάδα για την προσπάθεια πιστεύω ότι αδικούμαστε από το σκορ με βάση την εικόνα του αγώνα όμως όπως είχα πεί οι 3 βαθμοί μετράνε και μας οδηγούν.

Κοιτάμε να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι με τον ίδιο στόχο και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα έχουμε πετύχει την άνοδο της ομάδας παρόλες τις δυσκολίες.

Να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της διοίκησης της ομάδας που αγωνίζονται να την έχουν όπως πρέπει.

Να αφιερώσουμε την νίκη στον Βαγγέλη Γκάγκαλη ευχόμενοι να τα εκατοστήσει και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους''.


του Παναγιώτη Σαριμπάλογλου - sportactive.gr