10η Συνεδρίαση Δημοτικής Κοινότητας Σαλαμίνας

Έχουμε την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 88 του Ν.3852/10, να σας καλέσουμε σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Κοινότητας Σαλαμίνας, την 28η Ιουλίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 20:30 στα γραφεία της Δημοτικής Κοινότητας Σαλαμίνας, επί της Λεωφ. Φανερωμένης 33, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα πιο κάτω θέματα:

-->
     1) Γνωμοδότηση σχετικά με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην  περιοχή Τσάμη – Παλούκια του Δήμου Σαλαμίνας.
     2) Γνωμοδότηση σχετικά με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην περιοχή  Αστέρια του Δήμου Σαλαμίνας

     3)  Γνωμοδότηση σχετικά με την άδεια  Κατάληψης Κοινόχρηστου χώρου για κατάστημα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (Κ.Υ.Ε.) του κ. ΤΖΙΜΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, έμπροσθεν του καταστήματος του, στη Σαλαμίνα για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων. 

     4)  Γνωμοδότηση σχετικά με την άδεια  Κατάληψης Κοινόχρηστου χώρου για κατάστημα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (Κ.Υ.Ε.)  της κα. ΝΤΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑΣ, έναντι του καταστήματος της, στη Σαλαμίνα για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων.

     5)  Γνωμοδότηση σχετικά με την άδεια  Κατάληψης Κοινόχρηστου χώρου για κατάστημα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (Κ.Υ.Ε.) (ΚΑΝΤΙΝΑ) του κ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,  στην μικρή παραλία Ηλιακτής στη Σαλαμίνα για την τοποθέτηση  Καντίνας. 


       Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 
ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ  
        ΜΙΧΑΗΛ ΝΑΝΝΟΣ