Καταγγελία πολίτη:"Ασυνείδητος νεαρός καταστρέφει το τερέν του μπάσκετ στο πάρκο Παλουκίων"


Μετά από πολύ καιρό γίνανε εργασίες συντήρησης στο πάρκο των Παλουκίων. Ειδικότερα στο γήπεδο όπου έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές έγιναν επισκευές τόσο στους προβολείς όσο και στο ταρταν. Είναι λυπηρό όμως όπως μας κοινοποιήθηκε μέσω email από συμπολίτη μας και διαπιστώσαμε και εμείς ιδίοις όμμασι κάποιοι ασυνείδητοι (ο ελαφροτερος χαρακτηρισμός που τους αρμόζει) να βανδαλιζουν απλά για την ευχαρίστηση τους. 

Διαβάστε όλο το email και δείτε τις φωτογραφίες 



Επειδή  πρέπει να λέμε και τα σωστά παρόλα τα στραβά του νησιού μας θα πρέπει να ευχαριστήσω την δήμαρχο για την επισκευή/συντήρηση του πάρκου Παλουκίων και συγκεκριμένα για το γήπεδο μπάσκετ που εδώ και χρόνια φυτοζωεί.

Ερχόμενος εχθές για να παρακολουθήσω τα μουσικά δρώμενα που λαμβάνουν χώρα στο πάρκο κάποιος ΑΛΗΤΗΣ με παπάκι θεώρησε σωστό να κάνει "κολιές" μέσα στο φρεσκοβαμμένο τερέν του μπάσκετ με αποτέλεσμα να μαυρίσει το δάπεδο...φυσικά τον παρατήρησα με αποτέλεσμα να φύγει... 

Μετά από αυτό σκέφτομαι ότι δεν είμαστε άνθρωποι και γιαυτό παίρνουμε αυτό που μας αξίζει..Θερμή παράκληση να μπουν μπάρες που να αποτρέπουν την είσοδο ηλίθιων νεαρών με μηχανοκίνητα μέσα για να μην καταστρέψουν αυτό που με κόπους και χρήμα των δημοτών προσπαθεί να γίνει.