Η Νύχτα της Βραδύτητας στην Ελευσίνα

Η Ελευσίνα 2021 Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης σας προσκαλεί να βιώσετε το χρόνο ως εμπειρία στη Νύχτα της Βραδύτητας το Σάββατο 19 Μαΐου στο λόφο του Αγίου Νικολάου, Ελευσίνα (goo.gl/mbcm3z) από τις 7 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα.

-->


Η Νύχτα της Bραδύτητας πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Νύχτας των ιδεών που
διοργανώνεται από το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος για πέμπτη συνεχή χρονιά και θα λάβει χώρα στις 18 Μαΐου στην Αθήνα και στις 19 Μαΐου στην Ελευσίνα.

Μεταξύ άλλων, ο Jean-Jacques Lemêtre, συνεργάτης του Θεάτρου του Ήλιου της Ariane Mnouchkine, πραγματοποιεί στις 19 Μαΐου στην Ελευσίνα διάλεξη με θέμα τον χρόνο.

ΣΑΒΒΑΤΟ 19 ΜΑΙΟΥ 2018

Από τις 7 έως τις 9 μ.μ.: Συζητήσεις ανάμεσα στους Jean Jacques Lemêtre - Γιάννης Πρελορέντζος και Barbara Glowczewski - Καλλιόπη Παπαγγελή, σε συντονισμό Σπύρου Τέγου
Από τις 9 έως τις 9.30 μ.μ.: Προβολή της μικρού μήκους ταινίας Anticipation του Eric Stephany
Από τις 10 έως τις 11 μ.μ.: Συναυλία των μουσικών Abaji και Γεωργία Καρύδη στο πλαίσιο του Résidence 111
Από τις 11 έως τις 11.30 μ.μ.: ῥεῖ START της Μαρκέλλα Μανωλιάδη

Για το πλήρες πρόγραμμα, κάνετε κλικ εδώ.

ΠΩΣ ΘΑ ΦΘΑΣΕΤΕ

Για τη διευκόλυνση του κοινού, η Ελευσίνα 2021 Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης διαθέτει στις 19 Μαΐου λεωφορεία από τη στάση του μετρό 'Αγία Μαρίνα', κατόπιν κράτησης στο e-mail eleniriga@eleusis2021.eu και στο τηλέφωνο +30 210 5547646 από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ.

Το λεωφορείο θα αναχωρήσει από τον σταθμό ‘Αγία Μαρίνα’ στις 6.15 μ.μ. και θα επιστρέψει μετά το τέλος της εκδήλωσης λίγο μετά τα μεσάνυχτα (το Μετρό λειτουργεί ως τις 2 π.μ.). Οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν μήνυμα επιβεβαίωσης λίγες μέρες πριν από την εκδήλωση.

Είσοδος ελεύθερη
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στα ελληνικά και τα γαλλικά.

Διοργανωτές: Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος, Πρεσβεία της Ελβετίας στην Ελλάδα και Ελευσίνα 2021 Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης

Σε συνεργασία με το Ίδρυμα Fluxum και το FLUX Laboratory
Εικαστική ταυτότητα: Typical Organization